Zlatna olimpijka Matea Jelić podići će hrvatsku zastavu na obljetnici Oluje…

Zlatna olimpijka Matea Jelić podići će hrvatsku zastavu na obljetnici Oluje…

Hrvatska zlatna olimpijka Matea Jelić u razgovoru za N1 rekla je da se uspjela odmoriti nakon povratka iz Tokija u rodni Knin, ali da se dojmovi još nisu slegli.

“Toliko je ljudi tu uz mene, čestitaju, izlaze iz autmobila da bi mi čestitali… Sretna sam, ali vrijeme je za trenirati. To sam ja, to je dio mene”, rekla nam je Matea.

“Ne mogu reći da je bilo lako, da sam to očekivala, ali cijelo vrijeme sam to imala u glavi i sanjala sam o tome. Ne mogu reći da mi je previše čudno, ali zahvalna sam. Ne mogu reći da sam bila sigurna, ali vjerovala sam, uvijek sam dala sve od sebe”, ispričala je Matea o osvajanju zlatne olimpijske medalje u taekwondou.

Iduće Olimpijske igre su za tri godine, a Matea poručuje: “Znajte da ću vjerojatno biti još bolja i još jača. Vidjet ćemo što će biti”.

Matea će i biti jedna od podizačica hrvatske zastave na svečanoj obljetnici Oluje. “Jučer su mi rekli da sam pozvana… Nikad to ne bih odbila. Velika mi je čast”, kaže Matea.

Nažalost, Matea i njena obitelj su primali i neke gnjusne i prijeteće poruke.

“Nisu bile upućene samo meni, nego i cijeloj obitelji. Radi njih mi nije svejedno. Roditelji su to prijavili, rekli da ne brinem o tome, da će sve biti dobro. Pokušavam ne misliti na to”, rekla je Matea.