Karolina Vidović Krišto:Oluja je isto tako dokaz da pravda pobjeđuje.

Karolina Vidović Krišto:Oluja je isto tako dokaz da pravda pobjeđuje.

Nezavisna saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto putem svog facebook profila uputila je čestitku povodom Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i dana hrvatskih branitelja, njenu objavu prenosimo u cijelosti

Dragi prijatelji,

sretan vam Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti!Dragi hrvatski branitelji, sretan vam Dan hrvatskih branitelja! Danas se posebno sjetimo naše braće i sestara koji su položili svoj život za Domovinu! Sjetimo se i našeg prvog Predsjednika i pobjedničkog Zapovjednika, neka mu je vječna slava.

Vojna operacija Oluja zadivila je cijeli civilizirani svijet, ali i spasila tisuće života u bihaćkoj enklavi. Nema nikakve dvojbe da bi pobješnjeli srpski zlikovci nakon Srebreničkog genocida počinili identičan zločin i u Bihaću, zato je Oluja jedna od najvećih humanitarnih operacija dvadesetog stoljeća.

Činjenica da se Oluju proučava na američkom vojnom učilištu West Pointu jest potvrda blistavosti i genijalnosti akcije Oluja.Oluja je isto tako dokaz da pravda pobjeđuje. Ona je ponekad spora i put do nje je trnovit, ali je ostvariv. Oluja je i poruka današnjoj korumpiranoj vladajućoj kasti da će ih pravda dostići te da će se Hrvati znati izboriti za pravednu, socijalnu i prosperitetnu Državu, kao što su uspjeli osloboditi svoju lijepu Domovinu. I tada su nam govorili da ne možemo pobijediti, ali smo zajedništvom, odlučnošću te mudrim vodstvom uspjeli.

Uspjet ćemo ponovno, mi Hrvati imamo pravo na jednakost i vladavinu prava. Žrtve koje su pale za slobodu Hrvatske obvezuju nas da stvorimo pravednu Državu u kojoj su svi građani jednaki pred zakonom, jer samo takva Hrvatska može biti Država koja svojim žiteljima daje sigurnost i prosperitet. U takovoj Hrvatskoj će naši ljudi ostajati živjeti, a raseljeni Hrvati će se napokon vraćati.ŽIVJELA PRAVEDNA HRVATSKA

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=360724802341567&id=103109658103084