Policija objavila fotografiju bjegunca: Udario je policajca i zbrisao iz ‘marice‘ u Zagrebu

Policija objavila fotografiju bjegunca: Udario je policajca i zbrisao iz ‘marice‘ u Zagrebu

Radi se o muškoj osobi starosti 22 godine, srednje tjelesne građe, visine oko 185 cm, smeđih očiju

Zagrebačka policija objavila je fotogafije 22-godišnjaka koji je u srijedu oko 15.30 pobjegao policajcima koji su ga dovodili na saslušanje u prostorije tužiteljstva u zgradi Zagrepčanke.

Podsjetimo, on je prilikom izlaska iz marice naglo udario policijskog službenika te ga lakše ozlijedio. Potom se ruku vezanih lisicama dao u bijeg, a na teren su upućene sve raspoložive snage koje i dalje tragaju za njime. U blizini su pronađene odbačene lisice kojima je bio vezan, no nije jasno kako ih se riješio.

– Radi se o muškoj osobi starosti 22 godine, srednje tjelesne građe, visine oko 185 cm, smeđih očiju, prema dostupnim informacija ima tetovažu s unutarnje strane desne nadlaktice u oblika natpisa „Hanna“ i na desnom ramenu „Alia“.

Riječ je o 22-godišnjem Šerifu Hrustiću koji je osumnjičen za niz kaznenih djela imovinskog karaktera u hrvatskoj te u Sloveniji, zbog čega je za njim bio raspisan i europski uhidbeni nalog.

policija pozive sve građane koji imaju bilo kakve informacije o bjeguncu da im se odmah jave na broj telefona 192. Piše Jutarnji list