Severina se i službeno razvela od Igora Kojića…

Severina se i službeno razvela od Igora Kojića…

SEVERINA i Igor Kojić službeno su okončali brak, doznaje Index. Sporazumni razvod braka potpisan je na zagrebačkom sudu, samo pet dana nakon što su podnijeli zahtjev. 

Par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana šuškalo se o razvodu. Sumnje su dodatno potaknuli kada su se nedavno prestali pratiti na društvenim mrežama

U travnju prošle godine Severina se vratila u Zagreb, a Igor je ostao u Beogradu. Otada nisu zajedno viđeni u javnosti. Srpski mediji ranije su pisali kako se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovu domu u Beogradu te da nisu bili u dobrim odnosima. 

Inače, pjevačica i Kojić su se vjenčali 25. rujna 2015. u istarskim Balama u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Dva mjeseca poslije uslijedio je i građanski brak u Beogradu pred oko 600 uzvanika, a svoju ljubav okrunili su i na putovanju u Africi. 

Par je prošle godine u studenom slavio petu godišnjicu beogradskog vjenčanja, ali je izostala čestitka na društvenim mrežama, kakve su objavljivali ranijih godina. Nisu se oglasili ni u rujnu, kad im je bila peta godišnjica vjenčanja u Istri. Zadnja službena fotografija koju je Severina objavila s Igorom je od 2. veljače 2020. kada su bili u Rijeci na spektaklu za prijestolnicu kulture.