Anto Đapić prozvao Stipu Milanarića- Ćipu, evo što mu je poručio…

Anto Đapić prozvao Stipu Milanarića- Ćipu, evo što mu je poručio…

Predsjednik Nezavisne liste Anto Đapić na svom Facebooku napisao je objavu koju je posvetio zastupniku Domovinskog pokreta Stipi Mlinariću Ćipi

Đapićevu objavu prenosimo u cijelosti.

“ĆIPE BACIO RUKAVICU PUPOVCU, PLENKOVIĆU I MEDVEDU: ‘Sljedeće godine u Kninu postrojite 10000 pravoslavaca koji su branili Hrvatsku, ja ću ih zagrliti, a vi ih odlikujte!’ Dakle, ovim uvodom kojim je Ćipa Mlinarić na tiskovnoj u Saboru nastavio dalje ‘tonuti’ započinjem ovaj tekst! Zar je zaista moguće da vukovarski veteran, saborski zastupnik ne razumije koliku štetu nanosi ne samo sebi, stranci kojoj pripada već i Domovinskom ratu u kojem je aktivno sudjelovao i što nitko ne dovodi u pitanje! Je li moguće kako Ćipa ne shvaća da ovako udara u temelje osloboditeljskog rata, a misleći da radi nešto velehrvatsko, državotvorno, žestoko i naravno nadasve provokativno!?

Manipulacija medijskih ‘savjetnika’ oko njega prevršila je svaku mjeru! Poštovani Ćipa, ova uvodna tvoja rečenica duboko vrijeđa sve hrvatske branitelje koji nisu etnički Hrvati i katolici! Ne pomišljaš li možda da hrvatski branitelji, pravoslavci, samo žele da ih se tretira kao i tebe, ili bilo kojeg drugog branitelja bez obzira na ime, vjeru, nacionalnost! Vrlo dobro je poznato da je hrvatskom osloboditeljskom ratu sudjelovao veliki broj i Bošnjaka, muslimana, Mađara, stranaca i naravno hrvatskih Srba i pravoslavaca, svih onih koji Hrvatsku doživljavaju svojom domovinom! Tko ima pravo dijeliti hrvatske branitelje po takvim osnovama!

Jasno mi je Ćipa, da tvoji savjetnici pokušavaju skrenuti pozornost sa činjenice da su se odrekli svog lidera i pokušavaju kontrolirat štetu! Koriste tvoju ulogu i bezočno se koristeći tobom udaraju u temelje onoga za što si se borio! Ovo je potpuno pogrešno i potpuni promašaj! Ćipa, Ćipa!!!!”, stoji u objavi.

ĆIPE BACIO RUKAVICU PUPOVCU, PLENKOVIĆU I MEDVEDU: "Sljedeće godine u Kninu postrojite 10000 pravoslavaca koji su…

Posted by Anto Djapic on Friday, August 20, 2021