Škoro na svadbi Deurovog sina, naklonio se i poljubio Kolindi ruku…

Škoro na svadbi Deurovog sina, naklonio se i poljubio Kolindi ruku…

Kako piše MAXPORTAL , na dan kad je potvrdio da je zatražio ispisnicu iz Domovinskog pokreta  sreli su dobro raspoloženog  Miroslava Škoru, a gosti na svadbi sina saborskog zastupnika Ante Deura uživali su njegovim pjesmama.

Svadbenoj večeri  Matee i Meteja nazočila je bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kojoj je Ante Deur bio savjetnik na Pantovčaku.

Škoro je došao u pratnji dobro izgledajuće i odlično raspoložene supruge Kim Ann kojoj smijeh nije silazio s lica.  Prvo su  došli do stola za kojim se sjedila Kolinda Grabar Kitarović i srdačno se pozdravili.

Škoro se gentlemski naklonio i poljubio joj ruku.

“Prijatelju Deuru sam obećao da ću doći i evo me. Mladencima želim svako dobro, a gostima da se ugodno osjećaju i  uživaju u pjesmi, plesu, druženju i ukusnim delicijama”, pozdravio je  goste Škoro i najavio da će otpjevati tri četiri pjesme.

Škoro je otpjevao desetak pjesma i uveselio goste. Nazočni na dalmatinsko-slavonskoj svadbi uživali su u njegovim pjesmama i očito je bilo da vole Škoru i njegove pjesme. Zadnja pjesma koju je otpjevao bila je Sude mi, a Škoro je u najavi kazao “sudili su njima, a danas sude i meni”.

FOTO GALERIJU MOŽETE POGLEDATI OVDJE