Novoizabrani član uprave Holdinga bio u ‘Milijunašu’: Osvojio samo tisuću kuna, evo na kojem je pitanju zapeo …

Novoizabrani član uprave Holdinga bio u ‘Milijunašu’: Osvojio samo tisuću kuna, evo na kojem je pitanju zapeo …

Novoizabrani član uprave Holdinga, Boris Sesar, u ožujku je sudjelovao u showu Tko želi biti milijunaš i osvojio samo 1000 kuna.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u utorak ujutro u gradskoj upravi održao je redovnu konferenciju za medije na kojoj je predstavio tri novoimenovana člana uprave Zagrebačkog holdinga. Jedan od troje izabranika, uz Ivana Novakovića i Matiju Subašić Maras, je i Boris Sesar, javnosti poznat zbog sudjelovanja u HRT-ovom kvizu Tko želi biti milijunaš u ožujku ove godine.

Gledateljima tog televizijskog showa predstavio se kao magistar ekomonije iz Pule. Sesar je u showu osvojio 1000 kuna, prenosi Večernji list

Do tisuću kuna tada je došao stvarno lako, a džoker “pola-pola” iskoristio je na pitanju  o imenu koje dijele ruševni dvorac i poznati arboretum smješteni u blizini Vinice nedaleko od Varaždina. 

Džokera “zovi” Sesar je za prelazak drugoga praga upitao zna li iz kojega je svog romana glavni muški lik slavni Stephen King usporedio sa Šeherezadom. Ponuđeni odgovori su bili A: Carrie, B: Isijavanje, C: Zelena milja ili D: Misery. Džoker je rekao Isijavanje, no Borisa su više vukli odgovori Carrie i Zelena milja, dok Jacka Nicholsona (koji je utjelovio poremećena pisca Jacka Torrancea u istoimenoj adaptaciji romana Isijavanje) nije mogao povezati sa Šeherezadom. Ustvrdio je i kako odustajanje nije rješenje te se opredijelio za Carrie, ali točan odgovor bio je D: Misery, pa je kući otišao sa samo 1000 kuna.