Ante Deur: Zlonamjerno je prema bivšoj predsjednici RH gospođi Kolinda Grabar-Kitarović, g. Škori ali i prema mojoj obitelji objavljivati izmišljotine i konstrukcije koje nemaju ni trunke uporišta….

Ante Deur: Zlonamjerno je prema bivšoj predsjednici RH gospođi Kolinda Grabar-Kitarović, g. Škori ali i prema mojoj obitelji objavljivati izmišljotine i konstrukcije koje nemaju ni trunke uporišta….

Povodom različitih natpisa medija o susretu Miroslava Škore i Kolinde Grabar Kitarović na svadbi njegovog sina oglasio se na svojoj facebook stranici nte Deur:

Evo što je napisao:

“Dragi prijatelji,ženidba mog sina Mateja i snahe Matee velika je sreća za našu obitelj. Od srca ih blagoslivljamo i želimo im još puno radosti i ljubavi. Jer ljubav je ono što ostaje za vječnost i to je jedino bitno!Na žalost, tom – za našu obitelj važnom i intimnom životnom trenutku – mediji su, potpuno nepotrebno, dali pažnju. Objavljeno je puno neistina, konstrukcija, raznih teorija, a i moje izjave su u jednom mediju potpuno izvađene iz konteksta i lažirane pa ispada da sam vjenčanje vlastitog djeteta koristio za političke igre i nečije približavanje stranci čiji sam član.Istina je slijedeća: gosti na svadbi mog sina bili su isključivo članovi obitelj i prijatelji naše djece i naše dvije obitelji. Gosti nisu pozivani po političkom ili ideološkom ključu već kao osobe s kojima smo htjeli podijeliti lijepi i važan nam životni trenutak. Svaki gost koji je došao na svadbu mog sina i snahe, pa tako i bivša predsjednica RH, ukazao nam je čast i svima smo jednako zahvalni na lijepim riječima i pažnji.Kao i gospodinu Škori koji mi je ukazao čast i mladencima i gostima otpjevao prekrasan set domoljubnih pjesama.Dakle, na svadbi se ništa čudno nije dogodilo, ponajmanje nešto zbog čega bi mediji imali razlog razglabati o tome tko mijenja politiku ili tko je u kakvim relacijama… Radi istine reći ću samo da je na ulazu u dvoranu g. Miroslav Škoro je pozdravio bivšu predsjednicu, ali i sve druge ljude za tim stolom. Nikakve daljnje kontakte nisu imali. Ponovit ću, zlonamjerno je prema bivšoj predsjednici RH gospođi Kolinda Grabar-Kitarović, g. Škori ali i prema mojoj obitelji objavljivati izmišljotine i konstrukcije koje nemaju ni trunke uporišta.Dragi prijatelji,hvala svima vama koji ste nas nazvali i dali podršku. A našoj Matei i Mateju želimo svu sreću ovoga svijeta”!

Dragi prijatelji,ženidba mog sina Mateja i snahe Matee velika je sreća za našu obitelj. Od srca ih blagoslivljamo i…

Posted by Ante Deur on Tuesday, August 24, 2021