Mirjana Vrkljan Radošević: Gase se svi ogranci Domovinskog pokreta Ličko senjske županije…

Mirjana Vrkljan Radošević: Gase se svi ogranci Domovinskog pokreta Ličko senjske županije…

Mirjana Vrkljan Radošević, sada već bivša predsjednica podružnice Domovinskog pokreta Ličko senjske županije obavijestila je javnost putem svog facebook profila o gašenju ogranaka Domovinskog pokreta u toj županiji.

Objavu prenosimo u cijelosti,

“Obavijest!

Na sastanku koji je održan 27.8.2021. predsjednici ogranaka i predsjednistva odlučili su da se gase svi ogranci Domovinskog pokreta Ličko senjske županije kao i cijela Podružnica.

Ulaskom u Domovinski pokret upoznala sam puno vrijednih, neovisnih ljudi koji se ne mogu pomiriti sa činjenicom da Hrvatska umjesto da napreduje i da postane zemlja sretnih ljudi, svakom danom sve više tone u korupciju i postaje zarobljenica interesnih grupacija.Vrijeme u DP LSŽ bit će jedan lijepi dio moga života u kome se osjećalo zajedništvo i želja da se stvari mijenjaju.

Međutim, slijedom zadnjih događanja kojih smo svjedoci u stranci, članovi su izgubili povjerenje u vodstvo te svoj put nastavljamo kao nezavisni.Robert Lilion u Županijskoj skupštini te dr Stipe Lukač u Gradskom vijeću grada Gospića participirat ce kao oporbeni nezavisni vijećnici.I dalje ćemo se boriti za bolju Hrvatsku, za Ličko senjsku županiju i budućnost svakog čovjeka na ovom prostoru.

Mirjana Vrkljan Radošević”