VIDEO: Od bivše i novog partnera tražio 35.000 € i prijetio: ‘Ubit ćemo vam djecu’…

VIDEO: Od bivše i novog partnera tražio 35.000 € i prijetio: ‘Ubit ćemo vam djecu’…

Krajem lipnja ove godine Bjelovarčane je šokirao divljački ispad ispred jednog trgovačkog centra kada je nepoznati muškarac palicom razbijao parkirani automobil dok su pokraj njega stajala još dvojica muškaraca i gledala ga i ne pokušavajući ga spriječiti.

Palicom je porazbijao svjetla, prednje i stražnje vjetrobransko staklo te oštetio limariju na više mjesta. Prenose 24sata

Policija je tom prilikom rekla kako je došlo do narušavanja javnog reda i mira i kako će se više znati nakon očevida.

Podivljao nakon što ga je ostavila djevojka

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru tereti četvoricu muškaraca za oštećenje tuđe stvari, pokušaj iznude te prijetnju. Riječ je o 53-godišnjaku, 51-godišnjakinji, 27-godišnjaku i 24-godišnjaku koji su najprije 23. siječnja ove godine objavili na društvenim mrežama video snimku u kojoj prijete da će, paru kojem su kasnije razbili auto, zapaliti kuću i ubiti djecu ako im ne daju 35 tisuća eura.

Novac su tražili jer su smatrali da im je žena toliko dužna nakon što je napustila optuženog 27-godišnjaka i otišla živjeti s drugim muškarcem. Par je odbio dati traženi iznos nakon čega je optužena četvorka na parkingu trgovačkog centra razbila njihov automobil.

Tog 29. lipnja 24-godišnjak, 53-godišnjak i 51-godišnjakinja zajedno s još jednom maloljetnom osobom došli su na parkiralište trgovačkog centra u Bjelovaru, 24-godišnjak je u više navarata udarao po automobilu. Zatim su 24-godišnjak, 53-godišnjak i 51-godišnjakinja ponovo prijetili oštećenima da će im ubiti djecu, a 24-godišnjak i 53-godišnjak su u više navrata sjekirom udarali po njihovom automobilu.

Općinski sud u Bjelovaru produljio je istražni zatvor za 24-godišnjaka i 53-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja djela