Priveden muškarac kojeg sumnjiče za ubojstvo na Trnju…

Priveden muškarac kojeg sumnjiče za ubojstvo na Trnju…

Policija je privela muškarca koji se dovodi u vezu s napadom na Trnju gdje je od posljedica udaraca smrtno stradao 66-godišnjak.

Muškarac starosti 40 godina koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela, trenutno se nalazi u službenim prostorijama policije, dok je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Jučer, 27. rujna oko 9.35 sati na Trnju u Nalješkovićevoj ulici, na pješačko-biciklističkoj stazi, nakon prethodnog verbalnog sukoba, nepoznati je počinitelj fizički napao 66-godišnjaka koji je pao na tlo da bi ga potom on ponovno udario i tada napustio mjesto događaja.

Na mjestu događaja je 66-godišnjak smrtno stradao, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Očevid je, uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika iz Zagreba.

Podsjetimo , prema prvim policijskim informacijama u ponedjeljak iza 9,40 sati na parkiralištu u Ulici Cvijete Zuzorić pronađeno je tijelo muškarca bez znakova života. U policiji su tada rekli da je smrti, prema do tada utvrđenome, prethodio fizički sukob s nepoznatim muškarcem za kojim se traga. Doznaje N1