HDZ traži izvanrednu sjednicu Skupštine: “Riječ je o opasnim ljudima!”

HDZ traži izvanrednu sjednicu Skupštine: “Riječ je o opasnim ljudima!”

Zagrebački vijećnik HDZ-a Mislav Herman u petak je na press konferenciji zatražio izvanrednu sjednicu Skupštine Grada Zagreba.

Gradski HDZ traži hitno sazivanje izvanredne temtske Skupštine s jednom točkom dnevnog reda – situacija u Zagrebačkom holdingu. Mislav Herman kaže da su dobili puno upita građana koji traže hitne reakcije.

“Je li ovo važno pitanje? Ima li išta važnije za građane od ove situacije? Radi li se tu o skrivenim namjerama gradske uprave i gradonačelnika? Ovo je sramota! Moramo dobiti odgovore i tražimo hitnu sjednicu… Riječ je o opasnim ljudima s opasnim nakanama”, kazao je Herman.

“Dužnost i obveza gradonačelnika je da daju odgovore. Postupci Možemo! već su demantirali svoju najjaču poruku iz kampanje – to je znamo i možemo i imamo program za bolji Zagreb”, rekao je.

Podsjetimo, predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Nikola Vuković te član Uprave Ante Samodol nakon tri i pol mjeseca su smijenjeni zbog, kako tvrdi gradonačelnik Tomislav Tomašević, “različitih koncepata vođenja Holdinga”. Javlja N1