Digitalizacija javne uprave u Hrvatskoj

Digitalizacija javne uprave u Hrvatskoj

Online panel o digitalizaciji javne uprave u Hrvatskoj održat će se 26. listopada 2021. godine u organizaciji Hrvatske zajednice županija, Državne škole za javnu upravu, Zaklade Konrad Adenauer te uz podršku Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva.

Digitalizacija Info

Na panelu će biti predstavljeni rezultati istraživanja čiji su ciljevi bili prikupiti stavove građana o digitalizaciji javne uprave i navikama korištenja e-usluga za građane i poslovne korisnike. E-usluge uvedene su kako bi se olakšala komunikacija između građana, tvrtki i države te smanjio broj nepotrebnih kontakata s državnom administracijom i osigurala bolja dostupnost javnih usluga.

Digitalizacija Info3

Uvodne govore će održati Rudolf Vujević, ravnatelj Državne škole za javnu upravu, Holger Haibach, direktor ureda Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku i Danijel Marušić, predsjednik Hrvatske zajednice županija. Komentar na rezultate istraživanja dat će Bernard Gršić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva.

Digitalizacija Info3

Na panelu sudjeluju: Božo Zeba, voditelj Službe za elektroničke usluge i rješenja, Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, Dario Runtić, savjetnik u Udruzi gradova, Drago Cmuk, poslovni direktor CADCAM Grupe i Boris Miletić, župan Istarske županije, a moderira Majda Mikulandra iz Poslovnog dnevnika.

Sudjelovanje na online događanju je besplatno, a prijaviti se možete putem OBRASCA.Preuzimanje priloga

DEMOS MEDIA