’Bandićev’ zastupnik za dugove krivi Vladu? ’Ja tada nisam bio uz njega, istina je negdje između’

’Bandićev’ zastupnik za dugove krivi Vladu? ’Ja tada nisam bio uz njega, istina je negdje između’

Marijan Tomurad, zastupnik stranke Bandić Milan 365 u zagrebačkoj Gradskoj skupštini govorio je o dugovima koji neprestano iskaču za Grad Zagreb, a zaključuje kako nijedan gradonačelnik danas niti u budućnosti neće moći u jedan dan, jedan sat platiti ili realizirati ono što mu tada stoji u planu. Javlja ZAGREB INFO

Govoreći o naslijeđenom dugu, tvrdi kako je Vlada djelomično kriva za stanje. Navodi kako Grad Zagreb čini pola države, ima najveći proračun. “Kroz nekakva davanja, kroz nekakve namete koje je država nametnula Gradu Zagrebu i drugim gradovima, ali ne u tolikom obujmu”, dodao je, ali istaknuo i kako je Bandić pogriješio jer je dopustio neke stvari.

Istina je, zaključuje, negdje između, a sve to treba analizirati, smatra. Kaže i kako treba vidjeti kako je nastao dug za vrijeme gradonačelnika Bandića, a tvrdi i kako on u tom trenutku nije bio uz njega i kako o tome ne može govoriti.

Što se tiče Tomaševića rekao je da na sjednici nije ni na jedno pitanje decidirano odgovorio, “niti je dao bilo kakvu nadu da će se nešto pokrenuti i napraviti u odnosu na ono što smo pitali”.

Najavljuje da će na sjednici, kada dođe točka o stanju Zagrebačkog holdinga, itekako imati što za reći o radu gradonačelnika za kojeg kaže da njegovi potezi nisu u duhu onoga što je proklamirao i govorio u predizbornoj kampanji. Očito je, kako je rekao, da je prevario velik broj građana. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA