U potrazi ste za poslom? Ne propustite top 10 prilika u Zagrebu

U potrazi ste za poslom? Ne propustite top 10 prilika u Zagrebu

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. Informaciej objavio ZAGREB.INFO

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

SEB mku & p d.o.o. zapošljava prodavača/trgovca (m/ž). Mjesto rada je grad Zagreb. Posao obuhvaća prezentaciju i prodaju robe te savjetovanje kupaca. Od kandidata se očekuje 5 godina radnog iskustva, srednju stručnu spremu te razvijene prodajne i komunikacijske vještine. Poslodavac će se pobrinuti za stalni radni odnos, 2 slobodna dana u tjednu i pozitivnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka.

Posao.hr traži savjetnika za prodaju  regrutacijskih rješenja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Jedan radni dan donosi komunikaciju s klijenitima, potreban je trud za unaprijeđenje suradnje s klijentima te stvaranje i održavanje odnosa uzajamnog uvažavanja i povjerenja. Posao zahtjeva minimalno jednogodišnje radno iskustvo, napredno znanje engleskog ili njemačkog jezika i napredno znanje korištenja računala. Bitna je ljubav prema prodaji i visok stupanj komunikativnosti. Prijavite se.

KTC d.d. u potražnji je za kuharom (m/ž)  koji će posao obavljatiu Vrbovcu. Potrebna kvalifikacija za posao je srednja stručna sprema kuharskog smijera. Prijave se zaprimaju putem linka.

Hrvatska komora arhitekata zapošljava stručnog referenta (m/ž). Mjetso rada je Zagreb. Od kandidata se traži završena srednja ili viša stručna sprema upravno-pravne struke, 3 godine radnog iskustva, napredno znanje rada na računalu te izvrsne komunikacijske sposobnosti i dobra poslovna korespondencija. Prijaviti se možete na linku.

Ziegler d.o.o. traži programskog inženjera-inženjera elektrotehnike (m/ž) kojemu će radno mjesto biti u Zagrebu. Poslodavac omogućuje rad u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima, stalno usavršavanje i napredovanje te kreativno radno okruženje. Prijavite se putem linka.

U.O. Caffe Bar Dobermann u potražnji je za konobarom (m/ž). Mjesto rada je Novi Zagreb. Poželjno je radno iskustvo no nije nužno,  za posao je isključivo potrebna srednja stručna sprema te želja za odgovornim i predanim radom. Prijavite se ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava voditelja projekta za mobilna i online rješenja (m/ž), a radno mjesto se nalazi u Zagrebu. Mogućnost povremenog rada od kuće, fleksibilno radno vrijeme, izazovni projekti, moderne tehnologije, edukacija, službeni mobitel, dodatni slobodni dani, bonusi i dinamični radni dani samo su neke od prednosti ovoga posla. Prijavite se putem linka.

Coface Adriatic d.o.o. traži administratora u odjelu boniteta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Radno mjesto zahtjeva završenu srenju, višu ili visoku stručnu spremu ekonomskog smjera, izvrsno znanje engleskog jezika i odlično znanje rada na računalu posebno u Microsoft Office paketu. Priijavite se.

Kamp Šimuni d.o.o.  zapošljava posrednika  u prodaji i marketingu (m/ž) u Zagrebu. Posebne pogodnosti ovoga posla su dodatne edukacije, daljnje usavršavanje, stimulacija za uspješno ostvarene rezultate i obavljanje posla na puno radno vrijeme. Prijave se zaprimaju putem linka.

Metali i Staklo d.o.o. u potražnji su za majstorom /radnikom metalnih struka aluminij /bravar/monter/staklar (m/ž) koji će posao obavljati u Zagrebu. Od kandidata se očekuje osnovno znanje rukovanja ručnim i električnim alatima i strojevima za obradu metala, radna pismenost, osnovna sposobnost „čitanja“ tehničkih dokumenata i nacrta. Poželjo je posjedovanje položenog majstorskog ispit te sposobnost upravljanja viličarem i manjim dizalicama. Prijavite se.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave! Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA