U Splitu i Podstrani se prodaju dva hotela, svaki po 20 milijuna eura! Oglase za hotele pogledajte na kraju teksta. Javlja SLOBODNA DALMACIJA

– Oko 2000 metara kvadratnih stambenog prostora, tri spojena objekta. Hotel ima 38 soba, dva restorana, wellness, bazen… – navodi se u oglasu na Njuškalu za splitski hotel uz napomenu kako je provizija tri posto. Što bi značilo da će agencija, ako se hotel proda, dobiti čak 600.000 eura!

A onaj u Podstrani?

– Hotel ima 3700 metara kvadratnih stambenog prostora, zemljište od 2400 metara kvadratnih. Tu je i 57 soba, 2 penthousea, wellness, restoran, bazen, parking – piše u drugom oglasu.

Koji je to splitski hotel? Nazvali smo neke agencije, rekli su nam da je možda na prodaju hotel Luxe u centru grada koji već godinama izvrsno posluje, a ima i jako dobre cijene na Tripadvisoru i Googleu.

Naime, u oglasu se navodi da se prodaje “Lux hotel”, što su neki krivo protumačili – prodaje se izvjesni luksuzni hotel, ali to nije hotel Luxe. 

– Ne, ne prodajem hotel. Jedino da dobijem neodoljivu ponudu – rekao nam je ljubazno Jozo Parčina, vlasnik hotela Luxe.

Nazvali smo i jednu agenticu, pokušali smo se raspitati koji se to hoteli prodaju:

– Ne znam koji su to hoteli, kolege iz drugih agencija očito ne žele da se sazna ime vlasnika. Znate, vrijedne nekretnine ne trebaju pomoć novina i portala, one se brzo prodaju, zato i vlasnici ne žele u javnost. Ja prodajem nekoliko vila i stanova koji koštaju jako puno i vlasnicima tih objekata ne pada napamet ići u novine – rekla nam je ta agentica. 

Evo i oglasa za ta dva hotela:  — To pogledajte na slijedećem LINKU izvorne vijesti

DEMOS MEDIA