HOLDING OTVORIO NOVI NATJEČAJ Evo do kada traje i kakve kandidate traže

HOLDING OTVORIO NOVI NATJEČAJ Evo do kada traje i kakve kandidate traže

Zagrebački holding je u utorak raspisao javni natječaj u kojem traži šest novih voditelja podružnica te tvrtke. Natječaj je otvoren do 24. studenog, a šest izabranih voditelja voditi će jednu od sljedećih podružnica: Arena Zagreb, Autobusni kolodvor, Gradska groblja, Vladimir Nazor (podružnica za organizirano ljetovanje djece u dobi od  šest do 17 godina), Zagrebački digitalni grad i Zrinjevac. Javlja jutros ZAGREB INFO

“Pozivamo sve zainteresirane kandidate koji žele doprinijeti razvoju Zagrebačkog holdinga i
unapređenju usluga našim građanima i koji smatraju da svojim iskustvom, znanjem,
kompetencijama i vještinama udovoljavaju uvjetima radnih mjesta koja se popunjavanju da
podnesu ponudu”, poručeno je u službeno objavljenom natječaju.

Napominje se i kako ova radna mjesta donose posebne ovlasti i odgovornosti. Izabrani kadnidati dobiti će četverogodišnji mandat u kojemu će obavljati funkcije voditelja podružnica, ali isto tako i direktora trgovačkih društava, člana uprave trgovačkog društva.

Kandidati moraju imati završeni diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij (ili VII. stupanj stručnog obrazovanja, dakle najmanje 300 ECTS bodova ) te najmanje deset godina radnog iskustva, s time najmanje tri na rukovodećim pozicijama. Potvrda o nekažnjavanju te potvrda kako se nikakav kazneni postupak protiv kandidata ne provodi u trenutku prijave, također je uvjet natječaja.

Uz formalne uvjete, kandidati se na natječaj moraju javiti sa prijedlogom programa razvoja podružnice. Potrebno je definirati glavne aktivnosti i strateški okvir koji će povećati kvalitetu i učinkovitost podružnice.

Moguće je predati i prijavu za više podružnica, ali onda je potrebno jasno naznačiti u okviru jedne, iste ponude, koja su ciljana radna mjesta.Holding također napominje kako zadržava pravo poništenja natječaja (bilo djelomično, bilo kompletno), kao i odbijanje svih dostavljenih ponuda. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA