Hrabri vitez hrvatske antivakserske bojne u Bruxellesu je uredno cijepljen, pokorno pokazuje covid-pass i nosi masku. Zašto želi da mu u domovini pomre biračka baza?

Hrabri vitez hrvatske antivakserske bojne u Bruxellesu je uredno cijepljen, pokorno pokazuje covid-pass i nosi masku. Zašto želi da mu u domovini pomre biračka baza?

Valja čestitati ubogom i paranoidnom hrvatskom puku, zahvaljujući čijim će glasovima jedan od većih političkih opsjenara u ovoj zemlji sebi i familiji, ako Bog da, osigurati još pet udobnih bruxelleskih godina. Njegovo ime je Kolakušić, Mislav Kolakušić. Piše SLOBODNA DALMACIJA

    Veliki hrvatski antikorupcijski Batman što se preko noći prometnuo u velikoga europskoga borca za slobodu umiranja napustio je za trenutak krvavu europarlamentarnu kalvariju, sletio u Zagreb, slikao se na  antivakserskom skupu na Jelačić placu i prvim avionom odjurio natrag, na okrutnu prvu crtu EU bojišnice. Kao da je lako hrvati se s plaćom od cca 9000 eura bruto, plus plaćeni prijevoz u biznis klasi, dnevnice od 320 eura, 24 tisuće eura mjesečno za asistente i 4000 eura za troškove ureda u domovini.

     Povrh svega, tu je i uredno primljena dvostruka doza cjepiva i covid-pass što ga Kolakušić uredno pokazuje pri svakom ulasku u europarlament u Strasbourgu i Bruxellesu. Samo je pet europarlamentarnih zastupnika u cijelome aktualnom sazivu, naime, rezolutno odbilo cijepljenje i svaki se dan testira na ulazu u zgradu – otkrila je nedavno na društvenim mrežama politologinja Aleksandra Šućur. Među njima, međutim, nekim čudom nisu ni Mislav Kolakušić ni Ivan Vilibor Sinčić, hrabri i nepokorni vitezovi hrvatske antivakserske bojne. Njima covid-čipovi uredno počivaju u predjelu lijevog ramena, a medicinske zaštitne maske na licima, kao što je, uostalom, uredno posvjedočila i nedavna snimka iz aviona za Bruxelles HDZ-ove zastupnice. Zaštitiš sebe dvostrukim cjepivom i maskom pa biznis klasom doputuješ na jedan dan u Zagreb huškati naivce na rizik masovnoga umiranja za miran nastavak svojega bruxelleskog parazitizma – ako to nije najviši izraz modernoga domoljublja, onda ne znam što jest.  

  HDZ-ove ratne profitere iz münchenske, zrinjevačke i drugih sigurnih bojni godinama se kolokvijalno nazivalo dobrovoljnim davateljima tuđe krvi. Veterani tih parolaških ratova i ljuti verbalni domoljubi danas čine materijalno i statusno najpotkoženiju elitu ove države. Moderni pandemijski profiteri poput Kolakušića predstavljaju prirodni nastavak te nimalo plemenite vještine i možemo ih mirno zvati dobrovoljnim davateljima tuđih života: dok indoktrinirani lažima i kičastim mitovima o slobodi masovno umiru od covida, oni proračunato gomilaju svoje privilegije i bruxelleske novce.

    Jedina realna opasnost njihovim lihvarskim karijerama je da im u ovom ratu s virusom pomre biračka baza. No, ako Hrvatska ubrzo i ostane bez ljudi, barem mi dobro znamo kako je glupost na ovim stranama besmrtna i praktički neuništiva. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA