Zuhra je odlučio izbjegavati tri namirnice i smršavio impresivnih 17 kilograma u 7 mjeseci! Priča o svojim slabostima: Vrijeme sam provodio uz Netflix na kauču. I došao do ‘tuljan faze‘…

Zuhra je odlučio izbjegavati tri namirnice i smršavio impresivnih 17 kilograma u 7 mjeseci! Priča o svojim slabostima: Vrijeme sam provodio uz Netflix na kauču. I došao do ‘tuljan faze‘…

Glumac Zlatan Zuhrić Zuhra (59) koji u seriji Blago nama glumi političara Branka Glavinu otkriva kako je uspio smršaviti 17 kilograma u sedam mjeseci. Vijest prenosi SLOBODNA DALMACIJA

Zuhri je ovo peto po redu drastičnije mršavljenje u životu, a kao najveću tajnu svoje promjene izgleda smatra izbjegavanje ova tri sastojka: sol, šećer i brašno.

“Kroz proteklih trideset godina, kile su mi išle malo gore, malo dolje, a kako sam bik u horoskopu, poznat sam po različitim fazama i oscilacijama” – ispričao je Zuhra za Gloriju.

“Kako je stigla korona, tako sam se i ja ulijenio, a kako nije bilo posla za nas glumce, vrijeme sam uglavnom provodio uz Netflix na kauču. I tako je došlo do moje tuljan faze…” – priznaje popularni glumac.

Priča i kako ga je i jedan rutinski pregled kod liječnika potaknuo na prelazak na zdraviju prehranu, a hedonistički način života “klasičnog bika” odlučio je zamijeniti onim umjerenijim.

“U to sam vrijeme počeo i raditi, a za novu ulogu morao sam promijeniti frizuru, ali i stas. Kako sam počeo raditi od jutra do mraka, sve je došlo nekako prirodno” – priča Zuhra.

Glumac koji inače pretjerano ne konzumira alkohol, odlučio se odreći i gaziranih pića i ledenih čajeva, a umjesto cijele čokolade sad pojede dvije kockice.

Kaže da inače nije pristaša dijeta, prisjeća se svojih sportskih dana.

“Kao mlad dečko igrao sam vaterpolo, ali tada mi nitko nije mogao vidjeti ‘sixpack’. Tadašnje cure to nije zanimalo, a vaterpolo nije bio popularan!” – smije se.

Aktivnosti koje danas smatra najvažnijima su duge šetnje, te penjanje stepenicama umjesto lifta. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA