Zoran Milanović: Jesam ja postavio polubudale koje nisu u stanju 2 rečenice reći na čelo DORH-a…

Zoran Milanović: Jesam ja postavio polubudale koje nisu u stanju 2 rečenice reći na čelo DORH-a…

Predsjednik Zoran Milanović komentirao je odnos sa ministrom Banožićem;

Predsjednik je komentirao i stranicu “Hrvatski izdajnici” rekavši da je takva vrsta prozivanja krenula još u vrijeme njegovog mandata na čelu Vlade.

“Ta vrsta prozivanja i poziva na linč. Tko si ti, bivša komunjaro? O takvim se ljudima radi. Nemam straha za svoju sigurnost, ali čini mi se da su ovo veće budale od onih prije pet godina. Ono ni nisu bile budale, ono su bile barabe”, kaže Milanović.

“On je načelniku glavnog Stožera napisao da je budala. To je siže odgovora ministra, odnosno nekog kriminalca koji mu je to sastavio. To je njegov odgovor Robertu Hranju koji je za njega Aristotel”, govori predsjednik.

“Dok se ne vrati Burčula u službu i dok se ta pijavica ne skine s kičme i karotide admiralu Hranju, mi nemamo o čemu razgovarati”, kaže predsjednik.

“To nije prepucavanje, to je zaštita vojske od razbojnika”, govori Milanović.

“Jel ja kradem? Jel moji prijatelji kradu? Jel moja stranka krade? Jesam ja postavio polubudale koje nisu u stanju 2 rečenice reći na čelo DORH-a, vrhunskog represivnog aparata u državi? Nemojte klonuti duhom. Treba se boriti”, govori predsjednik.