Grmoja: ‘Napadnute su dvije skupljačice potpisa. Pozivam muškarce da zaštite djevojke koje volontiraju”

Grmoja: ‘Napadnute su dvije skupljačice potpisa. Pozivam muškarce da zaštite djevojke koje volontiraju”

Grmoja je objavio i fotografiju navodnog napadača

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja objavio je da su večeras napadnute dvije volonterke koje su prikupljale potpise za referendum o covid potvrdama. Djevojke su navodno napadnute u blizini Studentskog doma Stjepan Radić, a Grmoja kaže da je o događaju obavijestio policiju.

“Prišao im je nepoznati čovjek i pitao jesu li članice Mosta”, počeo je Grmoja opisivati događaj. Djevojke su odgovorile dan nisu, na što je muškarac konstatirao da rade za novac. “One su odgovorile da su volonterke. Na to im je rekao da gradom šetaju ljudi koji takve kao one napadaju i udaraju. Cure su ga pitale je li to prijetnja i rekle da će zvati policiju”, kazao je Grmoja.

Na to je on postao jako nervozan i otrgnuo im dvije liste s potpisima. Cure su u velikom strahu i šoku, a on se zatim udaljio s mjesta”, kazao je Mostovac, dodavši kako postoji svjedok koji je vidio događaj. “One su ga fotografirale dok se udaljavao”, dodao je Grmoja, koji je objavio fotografiju na kojoj se, tvrdi, nalazi muškarac koji je volonterkama Mosta oteo liste s potpisima.

Poziv novim volonterima

Događaj je Grmoja iskoristio kako bi pokušao dobiti nove skupljače potpisa. “Pozivam vas da se stavite na raspolaganje i budete volonteri na našim štandovima. Posebno pozivam muškarce da zaštite djevojke koje volontiraju. Idemo do kraja, idemo jako, idemo ukinuti ovaj kompromitirani stožer i covid-potvrde”, pozvao je zastupnik Mosta.Javlja TELEGRAM

https://www.facebook.com/nikolagrmojamost/videos/989700448250181