Pupovac odgovorio Milanoviću na prozivke…

Pupovac odgovorio Milanoviću na prozivke…

Milorad Pupovac održao je konferenciju na medije na kojoj se osvrnuo na Zorana Milanovića za kojeg navodi kako ga ne smatra predsjednikom.

– Za mene je to mjesto prazno. Tamo se uselio netko tko ne zna kako se ponaša predsjednik, kako se čuva dostojanstvo zemlje, nacije i ono što mu je sveta dužnost, a to je stabilan ustavni poredak, mir u zemlji, tolerancija, odsustvo vrijeđanja i mržnje u zemlji. Takvog predsjednika mi ovoga trenutka nemamo – kazao je Pupovac.

Vezano uz Milanovićeve izjave o Srebrenici, Pupovac kaže: “Čuli smo njegove izjave i u Jasenovcu, čovjek se naprosto igra, pametuje o stvarima nad kojima pametan čovjek šuti”.

Podsjetimo, Milanović je jučer u posjetu Slavoniji kazao kako “Pupovac usred Sabora drži lekcije”.

– To radi samo zato što je kupljen da diže ruke, primjerice za Hrvoj Šipek. Nemoralan je onaj koji to tolerira, to je Plenković. On mi kaže, veliki državnik, da bi trebao biti pametniji. Razmišljam i imam stav. Nitko mi neće začepiti usta, govorimo o stvarima koje nas opterećuju, borit ću se protiv manipulatora i sitnih duša, jedino im je zajedničko da vole parazitirati, a to su ovi iz Sarajeva i Pupovac. On je kao džuboks, koliko ubaciš kovanica, toliko i dobiješ – rekao je jučer, piše Večernji list.