Otkrivamo što će Jarak raditi na RTL-u: ‘Brusimo posljednje detalje, bit će to sjajna emisija‘

Otkrivamo što će Jarak raditi na RTL-u: ‘Brusimo posljednje detalje, bit će to sjajna emisija‘

Bit će to, neslužbeno doznajemo, svojevrsni talk-show koji kreće početkom 2022. godine

Andrija Jarak na RTL-u će dobiti vlastitu emisiju. Bit će to, neslužbeno doznajemo, svojevrsni talk-show u kojem će iskusni 51-godišnji novinar razgovarati s gostima koji se rijetko ukazuju na televizijskom ekranu.

– U emisiju ćemo pozivati ljude koji su svaki na svoj način obilježili zadnjih tridesetak godina Hrvatske nezavisnosti, ljude koji nisu često u eteru – kazao je Jarak, koji je u ponedjeljak, svog prvog radnog dana na RTL-u, gostovao u RTL Direktu Zorana Šprajca, te dodao da će dovoditi mlade ljude koji su napravili nešto.

– Pokušat ćemo otvoriti eter ljudima koje ne možeš baš vidjeti svaki dan negdje da iskaču iz paštete. Dati priliku mladim ljudima da kažu kako vide budućnost Hrvatske, koji imaju nešto za ponuditi – najavio je Jarak, čija emisija, kako neslužbeno doznajemo, kreće početkom 2022. godine.

– Sada brusimo posljednje detalje i, vjerujte, bit će to sjajna emisija s izvrsnim voditeljem koji se u televizijskom studiju super snalazi – kažu nam s RTL-a, televizije čiji su šefovi prepoznali svu kvalitetu i svestranost prekaljenog novinara koji se posljednjih godina specijalizirao za Crnu kroniku.

Tu je on sigurno ‘svoj na svome’, no Jarak sa svojim znanjem, iskustvom i talentom može i želi još više dati, a sve to ponudit će u novoj emisiji.

Podsjetimo, Jarak je svoju novinarsku karijeru započeo 1994. godine kao dopisnik Slobodne Dalmacije iz Dubrovnika, a dvije godine kasnije postao je novinar HTV-ova studija Dubrovnik. Tada je odradio i svoj prvi novinarski zadatak. Doznaje Jutarnji list