Najveća želja – nastaviti raditi i slijedeće godine! Svima sve najbolje u 2022. godini!

Najveća želja – nastaviti raditi i slijedeće godine! Svima sve najbolje u 2022. godini!

Udruga DEMOS MEDIA uspješno je aplicirala na natječaj putem kojeg nam je odobren naš projektni prijedlog „Zaželi jednake mogućnosti” koji se u 100% iznosu financira iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

Rad deset žena koje brinu o 60 krajnjih korisnica/n korisnika započeo je početkom travnja ove godine, no priprema za projekt i pisanje projektne dokumentacije započelo je daleko ranije, baš prije godinu dana.

I kao u onoj priči za Božić, ostvarilo nam se željeno, zaželjeli smo jednake mogućnosti, a to znači imati posao, pomagati starijima i nemoćnima u potrebi, te si tako osigurati nekakav egzistencijalni minimum, odnosno redovni osobni dohodak. Iskustva u ovom poslu su jako dobra, krajnje korisnice/korisnici su zadovoljni i tvrde kako smo im olakšali i uljepšali njihov život u toj zlatnoj životnoj dobi.

Nažalost, vidljivo je kako postoje daleko veće potrebe za provođenjem ovakve vrste skrbi, pa je i ovog Božića puno starijih osoba u teškoj situaciji. Iskreno suosjećamo s njima.

Nadamo se kako će s razine nadležnog ministarstva uskoro biti raspisani novi natječaji za ovakve projekte i za slijedeću 2022.godinu pa i za dulji period, na koji bi smo se opet željeli javiti.

Božićne blagdane provodimo u miru i radosti, a nadamo se kako će nam 2022. godina opet donijeti – jednake mogućnosti- poput ovih koje imamo sada.

Projekt „Zaželi jednake mogućnosti” u 100% iznosu financira se iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

DEMOS MEDIA