Hana potvrdila da će ona i Grašo uskoro postati roditelji, zna se i koliko je trudna: Sretni smo i uzbuđeni

Hana potvrdila da će ona i Grašo uskoro postati roditelji, zna se i koliko je trudna: Sretni smo i uzbuđeni

Hana Huljić potvrdila je i službeno da će ona i Petar Grašo uskoro postati roditelji.

Hana Huljić potvrdila je sretnu vijest da će ona i Petar Grašo nakon nekoliko mjeseci veze postati roditelji, no puno detalja nije željela otkriti.

“Informacija je točna, sretni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentirala, voljela bih da neke stvari ostanu naša privatnost, izjavila je Hana za Jutarnji list, koja je prema njihovu pisanju trudna oko 12 tjedana.

Dijete bi na svijet trebalo stići početkom ljeta, a par bi se trebao vjenčati već u ožujku, što je za Index otkrio paru blizak izvor.

Hana i Petar u vezi su nekoliko mjeseci, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli. No Grašo je početkom prosinca ipak odlučio prekinuti šutnju te je pred kamerama IN Magazina prvi put kratko prokomentirao svoju vezu s Hanom.

“Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo”, rekao je tada.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu kada su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj doznalo se u svibnju, prenosi Dnevnik.hr