Nives i Ecija stigle na Tajland: Snimile što jedu i gdje spavaju, a Celzijus otkrila bujne grudi

Nives i Ecija stigle na Tajland: Snimile što jedu i gdje spavaju, a Celzijus otkrila bujne grudi

Nives je na Instagram storyjima objavila videozapis prvog jutra iz hotela u kojem se nalaze no, pokraj njezinog ljetnog outfita malo tko je primijetio prirodne ljepote azijskog turističkog dragulja

Nives Celzijus (40) opet je zapalila Instagram i očarala vjerne pratitelje ‘vrućim’ fotografijama na kojima je malo toga ostalo skriveno. 

Naime, atraktivna influenserica odlučila je u novoj godini pobjeći od hladnih zimskih dana i s kolegicom Ecijom Ivušić (35) otputovala u toplije krajeve. , javljaju 24sata

– Evo ekipica je stigla na Tajland – rekla je Nives u videozapisu iz zračne luke. 

Snimila je zatim i put prema hotelu u kojem su odsjeli pa objasnila kako se prvi dan moraju testirati i pričekati rezultate u sobi. 

– Dočekale smo negativne testove i malo odmorile. Tako da ćemo Ecija i ja kako dolikuje babama ostati u sobi večeras – rekla je influenserica. 

Samo par sati nakon, Nives je na Instagram storyjima objavila videozapis prvog jutra u rezortu u kojem se nalaze no, pokraj njezinog ljetnog outfita malo tko je primijetio pozadinu. Seksepilna pjevačica i spisateljica ponovo se pohvalila bujnim dekolteom i ostavila pratitelje ‘bez teksta’.