Nakon razvoda od supruga HRT-ova voditeljica u vezi je sa splitskim inženjerom

Nakon razvoda od supruga HRT-ova voditeljica u vezi je sa splitskim inženjerom

Nakon što se lani rastala od lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića, bivša Miss Universe Hrvatske i HRT-ova voditeljica Jelena Glišić (35) ponovno ljubi. Kako doznaje RTL, Glišić je u vezi s nekoliko godina mlađim splitskim inženjerom građevine Antom Borovinom. Zaljubljeni par krajem prosinca često se mogao vidjeti u gradu podno Marjana, a Splićanin je zaposlen u obiteljskoj tvrtki.

Podsjetimo, Glišić je sredinom prošle godine objasnila da se odluka o razvodu nije dogodila preko noći, nego su o njoj dugo i detaljno razgovarali.

– Sve ono što nam se ovih sedam godina činilo kao prednost, sada se pokazalo kao prepreka – pojasnila je tada te dodala da je krivac za njihov razvod život na dvije adrese.

Inače, televizijska voditeljica i poduzetnik svoju su ljubavnu priču, koja je trajala sedam godina, započeli u rodnom Lošinju, a u braku su bili tri godine. Glišić, koja je 2005. godine odnijela laskavu titulu Miss Universe, radi na HRT-ovim emisijama ”Loto”, ”Auto Market” i ”Klub 7”, piše Večernji.