DOMOVINSKI POKRET Podržavamo većinu u Skupštini, Primorac više nije povjerenik…

DOMOVINSKI POKRET Podržavamo većinu u Skupštini, Primorac više nije povjerenik…

Nakon što je jučer Ivica Primorac, koji se potpisao kao povjerenik Domovinskog pokreta za Splitsko-dalmatinsku županiju, objavio kako ta stranka u Županijskoj skupštini više neće podržavati vladajuću većinu jer se ne slažu s projektom Centra za gospodarenje otpadom u Lećevici, reagirao je Josip Dabro, tajnik za članstvo i koordinaciju.

– Povodom medijskog istupa člana DP-a u Splitsko-dalmatinskoj županiji u vezi s Regionalnim centrom čistog okoliša (RCČO) i u vezi s projektnom suradnjom između DP-a i izvršne vlasti u Splitsko-dalmatinskoj županiji, želimo istaknuti da isti ne predstavlja stranku niti iznosi stav stranke u Splitsko-Dalmatinskoj županiji budući je dana 15. prosinca 2021. razriješen s dužnosti povjerenika. Ovom prilikom želimo istaknuti kako je jedan od problema, radi čijeg smo rješavanja podržali izabranu izvršnu vlast u Splitsko-dalmatinskoj županiji, i gorući problem kvalitetnog gospodarenja otpadom – poručuju iz Domovinskog pokreta. 

Dodaje kao će njihovi se njihovi vijećnici u Županijskoj skupštini ustrajno i dosljedno zalagati za ekološki i ekonomski najprihvatljivije rješenje. 

– Domovinski pokret ima snage i znanja pokrenuti ovo s mrtve točke i to ćemo dokazati. Stoga pozivamo građane, a osobito članove i simpatizere DP-a u Splitsko-dalmatinskoj županiji, da prate rad svojih županijskih vijećnika i da im savjetima i prijedlozima budu aktivna podrška u radu za bolju Hrvatsku i bolju Splitsko-dalmatinsku županiju – zaključio je Dabro., piše dalmatinski portal