FOTO/Odmor u Dubaiju itekako joj godi: Sonja Kovač ne prestaje provocirati fotografijama u bikiniju…

FOTO/Odmor u Dubaiju itekako joj godi: Sonja Kovač ne prestaje provocirati fotografijama u bikiniju…

Naša poznata blogerica i influencerica Sonja Kovač još uvijek uživa u hit destinaciji mnogih poznatih i slavnih – Dubaiju, gdje joj društvo pravi njezin dugogodišnji dečko Goran Mandić

‘Kako je 2022. počela, bit će najbolja do sada!’ Riječi su to kojima je Sonja Kovač opisala kako se provodi u Dubaiju, u koji se, nakon Nove godine dočekane na snijegu, u susjednoj Sloveniji, uputila s dečkom Goranom Mandićem., piše tportal

SONJA KOVAČ/ INSTAGRAM

Par dane provodi uživajući na raznim zabavama u hotelu, a večeri su rezervirane za ukusne delicije, ali i nezaboravne provode. Naravno, za svoj odmor u Dubaiju, barem sudeći po objavljenim fotografijama, Sonja Kovač je uzela nekoliko prepunih kofera, iz kojih izvlači najnovije modne kombinacije.

SONJA KOVAČ/ INSTAGRAM

Tako je za posljednje večernji izlazak odabrala srebrno-crnu kombinaciju, koju je upotpunila upravo šljaštećim srebrnim topom i istom torbicom s potpisom Prade.

No, mnogima je za oko ipak zapela njezina dnevna kombinacija, u kojoj je pozirala na bazenu s nevjerojatnim pogledom na Dubai. Riječ je o gaćicama tanga modela visokog struka i minijaturnog gornjeg dijela u kričavozelenoj boji.

SONJA KOVAČ/ INSTAGRAM

Svom je dečku pozirala na neobičnom bazenu, čije su sve stijenke prozirne, pa se vidi sve što se tamo događa, a nalazi se u luksuznom hotelu Five Palm Jumeirah Dubai.