Srpska premijerka Ana Brnabić već dvanaest godina ljubi atraktivnu liječnicu: zajedno odgajaju sinčića Igora, ali zakon ne dopušta da dječak ima dvije majke

Srpska premijerka Ana Brnabić već dvanaest godina ljubi atraktivnu liječnicu: zajedno odgajaju sinčića Igora, ali zakon ne dopušta da dječak ima dvije majke

Srpska premijerka Ana Brnabić iza sebe ima zavidnu karijeru, no ono što izaziva puno više interesa javnosti njezin je privatni život. Ono što se o njemu dosad zna u kratkim crtama prenosi Story.hr.

Kako se navodi na portalu, premijerka u Lijepoj našoj ljetuje još od djetinjstva, a ima kuću na ulazu u Staru Bašku, malo mjesto na krajnjem jugu otoka Krka. Tamo je bila i kad ju je ondašnji premijer, a aktualni predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić pozvao u vladu. Bilo je to u ljeto 2016., a ona se odmah spakirala i otišla u Srbiju. Vijest prenosi SLOBODNA DALMACIJA

O vikendici na Krku pisali su srpski mediji kad je objavljena imovinska kartica srpske premijerke, u to vrijeme ministrice uprave. Kad su novinari krenuli u raspitivanje, susjedi iz sela za Anu Brnabić su imali samo riječi hvale, tvrdeći da je unatoč završenim školama i karijernim uspjesima ona ostala ‘cura iz sela’. 

Ani Brnabić u početku nije bilo lako, budući da se, kao deklarirana pripadnica LGBT zajednice, odmah našla na udaru srpskih tabloida. 

O privatnom se životu nikad nije otvoreno izjašnjavala, ali se u više navrata u javnosti pojavila sa svojom životnom partnericom, liječnicom Milicom Đurđić​, koja radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije.

Veza između ovih dviju uspješnih poslovnih žena traje gotovo 12 godina, a zajedno odgajaju i sina Igora kojeg je Milica dobila uz pomoć izvantjelesne oplodnje.

S obzirom na to da u susjednoj državi ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Ana Brnabić još uvijek ne može biti zakonska skrbnica svome sinu te se trenutno Milica po zakonu Srbije vodi kao samohrana majka, piše Story.hr.

Partnerica srpske premijerke izjasnila se o toj problematici u intervjuu za arapsko izdanje modnog časopisa ‘L’Officiel’, koji je dala prošle godine prilikom posjeta svjetskoj izložbi ‘Dubai EXPO’.

Otkrila je da je i ranije posjetila Dubai, a kao jedno od omiljenih bližih odredišta navela je hipodrom u Beogradu. Rekla je i da često posjećuje Beogradsku filharmoniju zajedno sa sinčićem koji obožava glazbu. Na pitanje koje osobine kod ljudi najviše voli, odgovorila je: ‘Iskrenost, odanost i smisao za humor’. Inače samozatajna plavuša tom je prilikom priznala i da voli modu, prenosi Story. Ipak je naglasila kako nije njezin rob te da ne prati trendove, već nosi ono što joj se sviđa i u čemu se dobro osjeća. To se u njenom slučaju pokazalo kao dobra taktika, budući da se za njom okreću čim izađe na ulicu. Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA