Akijev menadžer: ‘Zadnjih dana se dosta loše osjećao, mislimo da je u pitanju srce, imao je 6 ugrađenih stentova‘

Akijev menadžer: ‘Zadnjih dana se dosta loše osjećao, mislimo da je u pitanju srce, imao je 6 ugrađenih stentova‘

“Akiju je jutros naglo pozlilo, odmah su ga odvezli u bolnicu u Novom Mestu, gdje je živio sa suprugom i dvogodišnjom kćerkicom”

Kristijan Rahimovski posljednjih je dana predosjećao da mu zdravstveno stanje tate nije najbolje. Kaže to za Slobodnu Dalmaciju njegov menadžer Damir Osredečki. Obojica su za smrt Akija Rahimovskog doznali danas nešto poslije 13 sati.

– Kristijan se jako loše osjeća, sada nije u stanju razgovarati. Gotovo svaki dan čuo bi se s Akijem, prije tri dana mi je rekao da je u strahu za oca, jer je vidio da nije dobro – kaže Damir.

– Akiju je jutros naglo pozlilo, odmah su ga odvezli u bolnicu u Novom Mestu, gdje je živio sa suprugom i dvogodišnjom kćerkicom. Nažalost, ubrzo je preminuo. Ne znamo još točno što se dogodilo, nisu nam rekli, ali pretpostavljamo da je srce u pitanju. Posljednjih se dana dosta loše osjećao. Imao je i problema s kralježnicom, zbog čega je Parni valjak odgađao koncerte. Osim toga, prebolio je i koronu, a ugrađeno mu je bilo i šest stentova na srce. Sve je to učinilo svoje, nažalost – govori Damir.

Zasad se još ne zna kad će biti sahrana i gdje će omiljeni pjevač svih generacija biti pokopan., prenosi jutarnji list