Plenković je pozvao Čustića na kavu, a on mu odgovorio: ‘Doći ću u Banske dvore, ali pod određenim uvjetima’

Plenković je pozvao Čustića na kavu, a on mu odgovorio: ‘Doći ću u Banske dvore, ali pod određenim uvjetima’

Ćustića je danas na svojoj Facebook stranici napao zadarski HDZ, optuživši ga za ‘izmišljenu aferu’

Prekršajni sud u Zadru odlučit će hoće li se nastaviti postupak protiv privedenog 71-godišnjaka iz Briševa jer je na društvenoj mreži napisao da premijera treba dočekati pokvarenim jajima te 49-godišnjaka iz Kakme koji ga je nazvao pavijanom.

Premijer Plenković je tijekom današnje press konferencije odgovorio je li znao da će doći do privođenja u Zadru. Kazao je da ne postoje politički nalozi kako da policija

“Kao što ne politiziramo vojsku, tako ne politiziramo niti policiju. To što se našla klika ljudi koji će koristiti situaciju ne bi li dali kritike prema meni i Vladi, to je domena političkog sporta, ping ponga i oportunističkih i zlonamjernih navoda”, kazao je. 

“Mislim da je normalno da se vidi s policijom koji su razlozi. Ja možda ne znam sve što oni znaju. Kad se ispita sve, onda nek javnost sama procijeni”, kazao je premijeri dodao da poziva Zadranina na kavu u Banske dvore da ga bolje upozna.

“Spreman sam doći na u Banske dvore, ali pod određenim uvjetima. Plenković tvrdi da će nas nakon razgovora razuvjeriti u ono što mislimo o njemu, ali ja mu baš i ne vjerujem. Volio bih da me razuvjeri svojim djelima, a ne riječima”, kazao je Mladen Ćustić za Zadarski.hr.

Nakon što je premijer Plenković pozvao njega i Hrvoja Vrkića na razgovor i kavu u Banske dvore.

Ćustića je danas na svojoj Facebook stranici napao zadarski HDZ, optuživši ga za “izmišljenu aferu” kako bi se skrenula pozornost s uspješnog posjeta premijera Zadru, ali Ćustić to nije htio komentirati., prenosi RTL