Nevjerojatni splitski dogradonačelnik priznao da je prijetio novinarki: ‘Ponekad imam problem u komunikaciji’

Nevjerojatni splitski dogradonačelnik priznao da je prijetio novinarki: ‘Ponekad imam problem u komunikaciji’

Bojan Ivošević se ispričao i kazao kako se na neko vrijeme povlači iz javnosti

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević na Facebooku je objavio kako je pogriješio kad je na neprimjeren način razgovarao s urednicom Slobodne Dalmacije Nikolinom Lulić. Stoga se “u sljedećem razdoblju povlači iz javnosti”. Podsjetimo, Slobodna je danas objavila redakcijsko priopćenje u kojem su otkrili kako je Ivošević napao njihovu urednicu nakon jednog nedavnog članka.

Urednici je, tvrdili su, izrekao niz uvreda i prijetnji. “Napit ću vam se krvi”, kazao joj je između ostalog.

Ivošević se na Facebooku ispričao urednici i dodao: “Zapravo, kad malo bolje razmislim, čini mi se da zaista ponekad imam problem u komunikaciji. To se događa u situacijama u kojima se potpuno emotivno predam nekom poslu i lako u žaru argumentiranja pređem granicu koja se ne smije prelaziti”, objavio je.

Sve istražuje i policija, očekuje se da će saslušati Ivoševića

Ivošević je usto poručio da će se u sljedećem razdoblju posvetiti unaprjeđivanju komunikacijskih vještina kako se ovako nešto ne bi ponovilo. “One stvari koje dobro radim, radit ću u medijskoj tišini i u sljedećem razdoblju se povlačim iz javnosti. O stvarima iz mog djelokruga komunicirat će gradske službe, kako je često bilo slučaj i do sada”, zaključio je.

O cijelom događaju se oglasila i Splitska policija koja je potvrdila da je započela s istraživanjem Ivoševića nakon objave Slobodne Dalmacije o prijetnji. U kratkoj izjavi su naveli da su odmah nakon objave priopćenja Slobodne Dalmacije započeli s mjerama i radnjama iz nadležnosti policije kako bi utvrdili ima li u tom slučaju elemenata kaznenog djela ili prekršaja koje se progoni po službenoj dužnosti.

Neslužbeno se doznaje da je tijekom popodneva policija saslušala Lulić, a najvjerojatnije bi tijekom večeri ili sutra ujutro trebao biti saslušan i dogradonačelnik Ivošević., prenosi TELEGRAM