Brodsko posavska županija: Potpisani ugovori o sufinanciranju „Programa usavršavanja managera – PUMA“ za 2022. godinu

Brodsko posavska županija: Potpisani ugovori o sufinanciranju „Programa usavršavanja managera – PUMA“ za 2022. godinu

Već 16. godinu za redom Brodsko-posavska županija i Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) uspješno surađuju na Programu usavršavanja managera (PUMA). Slijedom dugogodišnje dobre suradnje danas je u Velikoj vijećnici Županijske uprave potpisan Ugovor o sufinanciranju PUMA programa za 2022. godinu između HUP-a i Brodsko-posavske županije. U ime HUP-a Ugovor je potpisao Ivan Sarić, direktor Regionalnog ureda Hrvatske udruge poslodavaca u Osijeku, a svečanosti potpisivanja ugovora ispred Brodsko-posavske županije nazočili su zamjenik župana Marko Šimić i privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Željko Burazović.

I predstavnici HUP-a, kao i predstavnici Brodsko-posavske županije izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima, kao i činjenicom da se program unatoč epidemiološkoj krizi uspješno provodio tijekom posljednje dvije godine.

Inače, Brodsko-posavska županija, putem Upravnog odjela za gospodarstvo, a u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca već 16 godina provodi “Program usavršavanja managera – PUMA” u Brodsko-posavskoj županiji. Programom PUMA provodi se edukacija i stručno usavršavanje poduzetnika i nadarenih studenata Sveučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s područja Brodsko-posavske županije, a kroz održavanje jednodnevnih seminara tijekom godine s eminentnim predavačima i temama iz područja poduzetništva i managementa u poduzetništvu.

Brodsko-posavska županija sufinancira troškove provedbe programa sa 50.000 kuna.

MS/DM