Supruga Gorana Ivaniševića pohvalila se fotkama s luksuznog obiteljskog odmora, nije nedostajalo ni romantike!

Supruga Gorana Ivaniševića pohvalila se fotkama s luksuznog obiteljskog odmora, nije nedostajalo ni romantike!

Nives Ivanišević na Instagramu je objavila fotografije s odmora na Maldivima gdje je bila sa suprugom Goranom Ivanišević, njihovim sinčićem Oliverom te njegovim sinom Emanuleom iz prvog braka.

Nives se s odmora redovito javljala na Instagramu, a fotografije iz tropskog raja nije prestala objavljivati ni nakon povratka u Hrvatsku., piše dnevnik.hr

“Prošli tjedan”, napisala je u opisu galerije kojom se prisjetila luksuza u kojem su uživali, a fotkama je zadivila svoje pratitelje.

FOTO: INSTAGRAM

“Ovo stvarno izgleda kao raj na zemlji”, “Wow, sjajne slike”, “Divota”, neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Prije toga je podijelila još jednu veliku galeriju u kojoj je otkrila i da na odmoru nije nedostajalo ni romantike. U nizu fotki našla se jedna na kojoj strastveno ljubi Gorana u plićaku i kojom su potvrdili da su još zaljubljeni kao prvog dana, a pokazala je i zavidnu liniju u bikiniju. Fotke pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

FOTO: INSTAGRAM