Ingeniozne teorije Davora Domazeta Loše: Kijev nikad nije bio ukrajinski, rat pokrenula okultna oligarhija

Ingeniozne teorije Davora Domazeta Loše: Kijev nikad nije bio ukrajinski, rat pokrenula okultna oligarhija

Pogledajte ove izbjeglice. Jel vi znate da postoji nešto što se zove glumci za krize? To je Hollywood razvio. Pogledajte ukrajinske izbjeglice u odnosu na naše iz Domovinskog rata, rekao je Domazet Lošo

Umirovljeni admiral Davor Domazet Lošo po prvi se put oglasio javno po pitanju ruske invazije na Ukrajinu. Autor knjiga Gospodari kaosa i Hrvat je ratnik gostovao je u Podcastu Velebit.

– Rat je pokrenula okultna oligarhija, koja je nastala u Veneciji pa je preko Nizozemske došla u Veliku Britaniju, a iz nje u Ameriku. Okultna oligarhija vlada dubokom državom – kazao je u uvodu umirovljeni admiral pa dodao:

– NATO je od Drugog svjetskog rata služio američkoj okultnoj oligarhiji za pacifikaciju Europe. Putin je povukao crvene linije, nacionalna sigurnost Rusije je bila ugrožena sa svih strana.

Lošo je pojasnio…

– Ne zaboravimo da je u 10. stoljeću na području današnje Ukrajine uspostavljena Hazarska država, koju će – ona je trajala otprilike 300 godina – dokinuti ruski knez Svjatoslav. Hazari to nikad nisu oprostili Rusiji i zato je nametnuta Oktobarska revolucija koja je dobro razorila Rusiju.

‘Ukrajinski jezik je narječje ruskog’

Nekadašnji Tuđmanov admiral smatra da je ukrajinski jezik samo inačica ruskoga.

– U Ukrajini je 2014. grubo izvršen državni udar s elementima nacističkih skupina inspiriranih Stepanom Banderom. Njegovi spomenici sada niču diljem Ukrajine. Ukrajina je stvorena u Oktobarskoj revoluciji, ukrajinski jezik je inačica ruskog jezika. Ukrajinski je narječje ruskog – rekao je pa uskliknuo:

– Kijev nikada nije bio ukrajinski, nikada! U Ukrajini se provodila nacifikacija. Kako ne uvažavaju da je Ukrajina ruska zemlja?

Lošo ne smatra da ruska invazija na Ukrajinu ima sličnosti s Domovinskim ratom.

– Nikakve veze nema Domovinski rat s ovime što se događa u Ukrajini. Naš HOS se ne može uspoređivati s Azovom – kazao je nekadašnji savjetnik bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

‘Srbima je 60 posto glavnog genotipa tursko’

Lošo je iznio još nekoliko teorija…

– Putin nigdje nije govorio o nuklearnom oružju, nigdje ga nije spomenuo. On je u svojem obraćanju spomenuo snage odvraćanja, a to može biti i hipersonično oružje. Znate kad će završiti ova operacija u kojoj će ruske snage pobijediti? Kad Rusi uđu u Dnjipro.

– Ključ specijalne operacije koju je Rusija pokrenula su biolaboratoriji u Ukrajini. Ima ih 13, jedan je bio na onom Zmijskom otoku. Rusi su prvo uništili te laboratorije. U njima je trebalo proizvesti biobombu. Sve je odobrio predsjednik Volodimir Zelenskij.

– Svaki narod ima svoj genotip. Mi Hrvati imamo ilirsko-dinarski genotip. I nema nikakvih Slavena. A Srbi su 60 posto glavni genotip turski. Što su oni radili u tim laboratorijima? Proučavali su genotipe. I ako se napravi ta biološka bomba, ona može uništavati pojedine etničke skupine – uvjeren je Lošo.

Ne vjeruje u snimke koje dolaze iz Ukrajine.

– Pogledajte ove izbjeglice. Jel vi znate da postoji nešto što se zove glumci za krize? To je Hollywood razvio. Pogledajte ukrajinske izbjeglice u odnosu na naše iz Domovinskog rata. Naši su bili uplakani i ranjeni, a ovi su sređeni i dobro odjeveni – podvukao je., prenose 24sata