Završena obdukcija tijela pronađenog u Dunavu: Bio je krupnije građe, pretpostavljaju da je riječ o sportašu…

Završena obdukcija tijela pronađenog u Dunavu: Bio je krupnije građe, pretpostavljaju da je riječ o sportašu…

Srbijanski mediji prenose kako je završena obdukcija tijela koje je u petak pronađeno u Dunavu kod Kostolca. Pozivajući se na neslužbene informacije mediji prenose kako se radi o muškoj osobi krupnije građe. Po razvijenim butinama pretpostavlja se da se radilo najvjerojatnije o sportašu.

Poslije provedene obdukcije najavljuje se kako će se napraviti i DNA analiza da bi se utvrdilo o kome se radi. Odmah po objavi informacije da je pronađeno tijelo u Dunavu počele su kružiti informacije kako se radi o Splićaninu Mateju Perišu (27) koji je u noći sa 30. na 31. prosinac nestao u Beogradu i od kada mu se gubi svaki trag. Podsjetimo, njegov otac, Nenad Periš, nakon što je objavljena informacija o pronalasku tog tijela izjavio je kako to nije Matej, piše Večernji list.

– Žao mi je unesrećenog čovjeka. Neka mu Bog da spokoj.To nije moj sin, odmah mi je policija rekla jer unesrećeni na sebi ima crne tenisice dok je Matej imao bijele – kazao je Periš. Također, ostavljena je i mogućnost da se radi o još jednoj žrtvi klana Veljka Belivuka ili pak netko treći.