Detalji užasa u Prečkom: Tijelo 57-godišnjakinje jutros pronašli radnici, sa suprugom je sinoć viđena u šetnji

Detalji užasa u Prečkom: Tijelo 57-godišnjakinje jutros pronašli radnici, sa suprugom je sinoć viđena u šetnji

Nakon jučerašnjeg dvostrukog ubojstva u Pločama, nastavlja se krvavi niz u Zagrebu. U naselju Prečko, prijepodne u stanu je pronađeno mrtvo tijeko 57-godisnjakinje, a policaja sumnja na ubojstvo.


Završen je očevid u Prečkom. Tijelo je odvezeno u Zavod za sudsku medicinu. Policija sumnja na ubojstvo, a to je potvrdila i zamjenica županijskog državnog odvjetnika koja je vodila očevid. No, kako kaže, u ovom trenutku nemaju ni najmanje naznaka tko bi mogao biti počinitelj.

”Tijelo 57-godišnjakinje je pronađeno jutros, kada su došli ispred njezinog stana radnici postavljati stolariju. U stanu je živjela sa svojim suprugom. S njim je sinoć viđena u šetnji. Danas ga nije bilo u zgradi”, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo.

Susjedi su zgroženi. Kažu da je riječ o srdačnom paru. Žena je u zgradi živjela otkako se izgradila. Nitko od stanara ne može vjerovati da se to dogodilo. Za sam događaj je većina stanara doznala iz – medija.

Opsežno kriminalističko istraživanje je u tijeku. Tijekom sutrašnjeg dana trebali bi biti objavljeni detalji koji su utvrđeni očevidom.