Policija uhitila muškarca osumnjčenog za ubojstvo žene u Prečkom, nesretnoj ženi zadao više udaraca po glavi…

Policija uhitila muškarca osumnjčenog za ubojstvo žene u Prečkom, nesretnoj ženi zadao više udaraca po glavi…

Policija je uhitila muškarca osumnjičenog za ubojstvo žene u Prečkom u Zagrebu.

Policija je oko 22:10 uhitila muškarca (54) osumnjičenog za ubojstvo počinjeno 26.3. u Štefanićevoj ulici u Zagrebu. Policija je osumnjičenog uhitila u Petrovaradinskoj ulici na Trešnjevci, kratko je priopćeno iz PU zagrebačke.

Ranije su iz PU zagrebačke objavili nešto više informacija o ubojstvu žene čije je tijelo pronađeno u subotu oko 10:30 u stanu u zagrebačkoj Štefanićevoj ulici.

“Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevide policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke provela je očevid kojom prilikom je utvrđeno kako je između 25. i 26. ožujka 2022. godine, nepoznati počinitelj zasad neutvrđenim predmetom usmrtio 57-godišnjakinju zadavši joj više udaraca po glavi uslijed kojih je na mjestu događaja preminula.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a za osobom koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela intenzivno se traga”, naveli su u priopćenju.

”Tijelo 57-godišnjakinje je pronađeno u subotu ujutro, kada su ispred njezinog stana došli radnici postavljati stolariju. U stanu je živjela sa svojim suprugom. S njim je dan ranije viđena u šetnji. U subotu ga nije bilo u zgradi”, izvijestio je u subotu reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo.