Tri kreativna načina kako u samo nekoliko minuta ukrasiti pisanice…

Tri kreativna načina kako u samo nekoliko minuta ukrasiti pisanice…

Kako se bliži Uskrs, korisno je znati neke trikove i ideje koje će vam pomoći da lako i brzo ukrasite uskršnje pisanice.

Ovo su tri kreativna načina kako da u samo nekoliko minuta ukrasite pisanice.

1. Vitičasti ukrasi

Koristeći pištolj za vruće ljepljenje iscrtajte vitice i druge ukrase na jajima. Pustite da se ljepilo osuši, a potom jaja ubacite u vodu s bojom za jaja. Kada se boja osuši, nježno uklonite ljepilo s jajeta. Dobit ćete obojanu pisanicu s bijelim vitičastim ukrasima.

2. Lak za nokte

U zdjelu s vodom stavite kap omiljenog laka za nokte. Potom dodajte u središte te kapi drugi lak za nokte, pa treći… Tako će dobiti vrtložni dizajn, a to možete ponoviti onoliko puta koliko želite.

Zatim ubacite jaje u vodu tako da bude prekriveno lakom za nokte. Izvadite jae, ostavite ga nekoliko sekundi da se osuši i dobit ćete pisanicu koju ste brzo i lako ukrasili lakom za nokte.

3. Prirodno bojenje

Postoji više načina uz koje jaja možete obojati na prirodni način, a 30second donosi jedan od njih. Narežite ljubičasti kupus i ubacite ga u zdjelu s vodom, stavite jaja unutra i kuhajte neko vrijeme. Kad kupus pusti boju, a jaja se skuhaju, zdjelu maknite s vatre. Kad izvadite jaja iz posude primijetit ćete da su poprimila ljubičastu ili plavu boju., prenosi N1