Mišo o koncertu: ‘Nemam šta pripremati. Čekam kad će to biti. Imam neke dobre goste’

Mišo o koncertu: ‘Nemam šta pripremati. Čekam kad će to biti. Imam neke dobre goste’

Organizatori koncerta su nam potvrdili kako će Mišo pjevati na starom Hajdukovom placu u Splitu, 5. lipnja. Očekuje se da će ovo biti jedan od najvećih koncerata najprodavanijeg pjevača s ovih prostora

Publika je najbitnija. Oni su mene zapravo stvorili i oni stvaraju atmosferu, jer me razumite. Ja nemam cure koje su tu gole i koje plešu po sceni, rekao je pjevač Mišo Kovač (80) za Dnevnik Nove TV.

– A nemam šta pripremati. Čekam kad će to biti. Imam neke goste, dobre. Imam veliku publiku, prema tome, nema problema – potvrdio je Mišo 

Ranije su nam organizatori koncerta potvrdili kako će Mišo pjevati na starom Hajdukovom placu u Splitu, 5. lipnja.

– Očekujem koncert života – poručio je Mišo vjernoj publici koja ga je, kako je u više navrata rekao, stvorila, i to kaže nakon zdravstvenih problema, među kojima je bio i korona virus koji je prebolio krajem prošle godine.

Podsjetimo, Mišo je prvotno završio u splitskoj bolnici zbog problema s plućima, a kasnije se i zarazio s koronom, kao i njegova supruga Lidija te kći Ivana. Legenda je pobijedila bolest.

Očekuje se da će ovo biti jedan od najvećih koncerata najprodavanijeg pjevača s ovih prostora. 

– Samo nas nebo rastavit može – naziv je ovog koncertnog spektakla gdje će se na pozornici Miši  pridružiti brojni prijatelji glazbenici.