Ženi se LIVAJA – Livaja je za vjenčanje zakupio splitski Sustipan, jednu od najatraktivnijih lokacija. Nitko neće imati pristup, nećete vjerovati koliko je platio taj luksuz

Ženi se LIVAJA – Livaja je za vjenčanje zakupio splitski Sustipan, jednu od najatraktivnijih lokacija. Nitko neće imati pristup, nećete vjerovati koliko je platio taj luksuz

PIŠE ANTEA BURAZIN objavljuje SLOBODNA DALMACIJA

Marko Livaja, trenutno najpopularniji igrač Hajduka, s djevojkom Iris Rajčić u bračnu će luku zaploviti danas, a to će učiniti na jednoj od najljepših kulisa našega grada.

Više ovdje: 

Otkrivaju se detalji vjenčanja godine u Splitu: ‘Livajini prijatelji su nam rekli da im je ovo danas aposlutno najveći prioritet…‘

Kako doznajemo, za dan kojega će pamtiti zauvijek, zakupio je površinu na Sustipanu i to za cijenu od tri i pol tisuće kuna. To nam je potvrdio i Stipe Mušura predsjednik (v.d.) Javne ustanove Park šuma Marjan. – Da, nogometaš Marko Livaja za događaj je zakupio prostor na Sustipanu. Sukladno odluci Upravnoga vijeća imamo cjenik za tu vrstu događaja. Postoje različite kategorije prema broju osoba, ovaj događaj spada u kategoriju od 51 do 100 osoba, pa sukladno cjeniku koji je donesen na sjednici održanoj 26. travnja, to iznosi tri i pol tisuće kuna.

Prostor je zakupljen na cijeli dan, odnosno nemamo fiksno određeno vrijeme hoće li se tu netko zadržati i koji sat nakon događaja, koji je prijavljen od 17 do 18 i 30 sati. Površina se zakupila uz određene uvjete. dakle Sve se nakon događaja mora vratiti u prijašnje stanje, obvezno je voditi računa o zaštiti okoliša, a zabranjeno je korištenje pirotehničkih sredstava – rekao je Mušura.

Upitali smo ga i je li prije bilo slučajeva da se Sustipan rezervirao za privatne proslave.

– Ne za proslave ovoga tipa. Imali smo zakupljivanje površine na Sustipanu za ‘San sustipanske noći’, što je također sve bilo sukladno cjeniku – objasnio je prvi čovjek Javne ustanove Park šuma Marjan.

Netko je očekivao da će cijena zakupa ovako atraktivne lokacije biti puno veća, posebno stoga što će ostalim građanima u zakupljeno vrijeme biti zabranjen pristup, ali cijena je samo tri i pol tisuće kuna. 

Inače, ‘Slobodna’ saznaje da će jake zaštitarske snage osiguravati mjesto, nitko neće imati pravo pristupa. 

Vijest je na LINKU

DEMOS MEDIA