Europski fanovi komentiraju nastup Mije Dimšić na Eurosongu: ‘Tužno je to vidjeti…‘

Europski fanovi komentiraju nastup Mije Dimšić na Eurosongu: ‘Tužno je to vidjeti…‘

Reakcije na pjesmu ‘Guilty Pleasure‘ su na službenom YouTube kanalu natjecanja za pjesmu Eurovizije uglavnom pozitivne

Mia Dimšić nastupila je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga i to 11. po redu, no nije uspjela izboriti prolaz u finale.

Reakcije na njezinu pjesmu ‘Guilty Pleasure’ su na službenom YouTube kanalu natjecanja za pjesmu Eurovizije uglavnom pozitivne, a do sada je pjesma prikupila više od 101 tisuću pregleda.

“Djevojko, bila si top. Bolja od većine. Žao mi je što nisi prošla dalje. Iskidala si! Podrška iz Srbije”, glasio je jedan od komentara.

“Bravo Hrvatska, najbolja izvedba večeri – apsolutno obožavam dijelove na hrvatskom. Šaljem vam ljubav iz Poljske”, glasio je drugi.

“Tako sam ljutita jer se nije kvalificirala u finale. Glasala sam za Hrvatsku. Pozdravi iz Grčke”, poručila je jedna gledateljica.

“Prelijepa pjesma, volim Hrvatsku. Pozdravi iz Turske”, poručila je gledateljica, dok je drugi gledatelj napisao: “Glasao sam nekoliko puta za Hrvatsku. Tužno je vidjeti da se Mia nije kvalificirala, a nekoliko dosadnih balada je prošlo u finale.”

“Ima tako dobar glas i sviđa mi se što je kombinirala jezike”, poručio je gledatelj.

“Jedan od najboljih vokala prve polufinalne večeri. Stvarno ne mogu razumijeti zašto nije dobila dovoljno glasova za prolazak u finale. Sve je bilo savršeno. Ova mi je pjesma druga omiljena…”, poručio je drugi gledatelj.

“Zaslužila je biti u finalu, glasao sam za nju! Nastup je bio najbolji, pozdrav iz Ukrajine”, poručio je još jedan gledatelj.

Na kraju se oglasila i sama Mia, a njezinu poruku obožavateljima i svima koji su je podržavali podijelio je voditelj Dalibor Petko na svom Instagram storyju. “Poruka za sve koji su bili uz mene – hvala od srca, ovo je bilo jedno jako turbulentno ali ujedno jako predivno putovanje i ne bih došla do njega da nije bilo u startu tih ljudi koji su me podržavali, koji su uvijek tu. Hvala od srca”, poručuje Mia., piše jutarnji list