Što znače najčešće erotske fantazije? Ako maštate o seksu na poslu, vjerojatno imate mnoštvo prekovremenih…

Što znače najčešće erotske fantazije? Ako maštate o seksu na poslu, vjerojatno imate mnoštvo prekovremenih…

Naše erotske maštarije otkrivaju mnogo o tome kako funkcioniramo.

Svi ih imamo – seksualne fantazije. Njih se ne trebamo sramiti, a naša erotska sanjarenja također otkrivaju mnogo o tome kako zapravo funkcioniramo. Prema britanskoj stručnjakinji za seks i veze Kate Taylor, ovo naša maštarenja otkrivaju o nama.

Vezanje

Barem od „Pedeset nijansi sive“ znamo koliko vezanje i podređenost mogu biti seksi. Fantazije koje se vrte oko toga da vaš partner dominira u krevetu puno su više od obične igre moći. Prema Taylor, vi ste netko tko se lako dosađuje – pravi adrenalinski ovisnik, uvijek u potrazi za sljedećom avanturom.

Dominantnost u krevetu

Volite li držati uzde (ili bič) u svojim seksualnim fantazijama? Bilo u svakodnevnom životu ili u krevetu, ljudi koji sanjaju da dominiraju svojim partnerom umjesto da budu dominantni moraju zadržati kontrolu u svim područjima života.

Seks s kolegom

Maštate li o seksu na poslu? Ako je kolega s posla dio ove seksualne fantazije, onda nema potrebe za brigom. Taylor ističe da je maštanje o nekome s kim radite 40-satni tjedan sasvim normalno i čak može ukazivati ​​na prekomjerni rad.

Seks s bivšim

Seks s bivšim? Ne hvala! Ali čovjek ipak može maštati, zar ne? Ako je seks s bivšim dijelom vaših seksualnih fantazija, to ne znači da vam on ili ona nedostaje. Umjesto toga, prema Taylor, ova fantazija izvire iz želje za mirom i sigurnošću. Možda dolazi velika promjena? Ili ste nezadovoljni svojim trenutnim životnim uvjetima i trebali biste preuzeti promjenu u svoje ruke.

Trojac

Fantazija o grupnom seksu ili trojcu sugerira ekstrovertni lik. Stručnjakinja vjeruje da ste pričljivi i da imate dobar smisao za humor. Primjenjuje se sljedeće: što je mašta divlja, to je vaša osobnost ekstrovertnija, baš kao i vaša želja za potvrdom izvana.

Seks sa strancem

Maštate li o strancu s kojim dijelite vruću noć? Prema Taylor, maštanje o seksu sa strancem znači da uvijek stavljate potrebe onih oko sebe ispred svojih. Vrijeme je da naučite reći “ne” i zauzeti se za sebe! 

Seks na javnom mjestu

Frustracija koju doživljavamo u svakodnevnom životu može se očitovati u našim seksualnim fantazijama. Dakle, u ovom slučaju, divlji seks u javnosti. Ona izvire iz unutarnje želje da ne marimo što drugi misle o nama.