Ava Karabatić kažnjena sa 748 kn, vikala policiji: ‘Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokratovu zakletvu‘

Ava Karabatić kažnjena sa 748 kn, vikala policiji: ‘Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokratovu zakletvu‘

Navodi se da je 18. veljače 2021. na stubištu jedne stambene zgrade u vidno alkoholiziranom stanju remetila javni red i mir

Poznata pjevačica, spisateljica i starleta Ava Karabatić osuđena je na novčanu kaznu od 748 kuna zbog remećenja javnog reda i mira. Kako prenosi Dalmatinski portal, Općinski prekršajni sud u Splitu izdao je prekršajni nalog protiv nje, a navodi se da je 18. veljače 2021. na stubištu jedne stambene zgrade, u vidno alkoholiziranom stanju, remetila javni red i mir.

Karabatić je vikala i galamila u prisutnosti policijskih službenika. “Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokratovu zakletvu”, rekla je vičući. Unatoč upozorenjima i naredbama policijskih službenika, Ava je nastavila galamiti, što je kod policije i stanara zgrade izazvalo osjećaj nelagode.

Policajci su je na kraju uhitili i odveli u prostorije Druge policijske postaje. Tamo je zadržana sve do 1.25 sati idućeg jutra, piše Dalmatinski portal.

Budući da joj se to računa kao da je bila uhićena dva dana, kazna joj je umanjena za 600 kuna. Tako je Ava Karabatić dužna platiti tek 148 kuna. Ako prigovori nalogu, može biti teže kažnjena, upozorio ju je sud., prenosi jutarnji list