Upoznajte novu Miss Universe: Mlada Zagorka Arijana osvojila je sve ljepotom, a već zna za što se želi glasno zalagati!

Upoznajte novu Miss Universe: Mlada Zagorka Arijana osvojila je sve ljepotom, a već zna za što se želi glasno zalagati!

Arijana Podgajski proglašena je Miss Universe 2022, a cilj joj zalagati se za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Laskava titula Miss Universe Hrvatske 2022. otišla je u ruke lijepoj studentici iz Krapine Arijani Podgajski koja je sve osvojila svojom ljepotom i šarmom, a koja će nas predstavljati i na svjetskom izboru.

19-godišnja Arijana studentica je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju, a kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

FOTO: ARIJANA PODGAJSKI INSTAGRAM

Na profilu na Instagramu prati ju gotovo tri tisuće ljudi, a ta će se brojka vjerujemo s popularnošću uskoro i povećati, a iako joj profil ne obiluje fotografijama, najviše pažnje izazvale su one na kojima pozira u minijaturnom bikiniju.

Trinaest djevojaka dan prije finalne večeri odradilo je preliminarno natjecanje koje je uključivalo bodovanje u kupaćim kostimima i samostalni desetominutni intervju pred članovima preliminarnog žirija. Na temelju bodova s preliminarnog natjecanja te ukupnih bodovanja u finalu najuspješnijom i najkompletnijom djevojkom proglašena je upravo Arijana Podgajski iz Krapine dok su njezine pratilje kao prva Klaudija Krezić iz Sesveta, a druga pratilja Veronika Đerek iz Ivanić Grada. Za Miss simpatičnosti proglasena Antonela Zvonković.

Put do titule Miss Universe nije bio nimalo lak jer su djevojke odgovarale i na brojne teme poput prava na izbor, mentalnog zdravlja, slobode govora i prava na prosvjede, promjene standarda ljepote i globalnog siromaštva.

Program u kojem su nastupili Filip Rudan i Jacques Houdek vodio je Davor Garić, a u publici su sjedile bivše Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Mia Pojatina, Ivana Delač, Mia Rkman, Sarah Ćosić, Lana Obad, Barbara Filipović, Shanaelle Petty te prošlogodišnja pobjednica Ora Antonia Ivanišević., prenosi dnevnik.hr