Policija došla deložirati ‘Kraljicu parfema‘ iz državnog prostora, žena im zalupila vrata

Policija došla deložirati ‘Kraljicu parfema‘ iz državnog prostora, žena im zalupila vrata

Policajci su popisali novinare i nakon nekoliko telefonskih poziva otišli

Dvoje policijskih službenika danas ujutro oko 11 sati pokucalo je na vrata državnog prostora u Dežmanovoj 2 kojim se koristi obitelj Rodić i tvrtke povezane s njima, no ženska osoba koja je otvorila vrata kazala je da je uzrujana te zatvorila.

Policajci su još 10-tak minuta pokušavali s njom razgovarati, ali nisu uspjeli te su popisali novinare i snimatelje koji su stajali ispred i nakon nekoliko telefonskih poziva otišli., javlja Jutarnji list

Neslužbeno se moglo čuti da je bila planirana deložacija iz tog prostora, no to nitko nije i službeno potvrdio.

Inače, Jutarnji list je protekli tjedan pisao kako je tvrtka koja je imala ugovor za korištenje tog prostora s Državnim nekretninama, otišla u stečaj te da je obrisana iz sudskog registra i da više ne postoji.

S njom se, naime, ‘brišu’ i sudski postupci koje je država vodila s tom tvrtkom kao i milijunski dugovi koji su ostali prema državi.

No to nije jedini državni prostor kojim se koristi obitelj Rodić ili tvrtke povezane s njima jer su u posjedu tri državna prostora i jednog u vlasništvu Grada Zagreba. Svi prostori nalaze se u strogom centru Zagreba, a dugovi za njihovo korištenje premašuju četiri milijuna kuna.

Više o Žaneti Rodić, kraljici parfema, te svim njenim tvrtkama u blokadi, elitnim državnim adresama i neplaćenim najmovima pročitajte OVDJE