Kićina “divna crna žena”: Sud je danas potvrdio da je Miroslav Ilić otac mog sina…

Kićina “divna crna žena”: Sud je danas potvrdio da je Miroslav Ilić otac mog sina…

MIRJANA ANTONOVIĆ, poznata kao žena kojoj je Kićo Slabinac posvetio pjesmu Zbog jedne divne crne žene, oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pjevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina Antonovića.

“Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni”, napisala je Mirjana koja je posljednjih dana boravila u Beogradu zbog sudske parnice.

“Zahvaljujemo se našim svjedocima, našem izvršnom odvjetniku Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da ustrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije”, poručila je.

“Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih obitelji i srpskog društva. Uvijek sam htjela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana”, zaključila je.

Borba za dokazivanje očinstva trajala godinama

Mirjana je godinama pokušavalo dokazati  da Miroslav Ilić jest otac njenog sina Devina. S Ilićem je bila u vezi prije 30 godina, dok je on još bio u braku. Ilić je dugo izbjegavao DNK analizu.

“Miroslav i dalje odbija DNK analizu i dao je primjedbu da Srpski sud nije nadležan zbog toga što Devin nema srpsko državljanstvo. Glavno suđenje se odgađa dok se tehničke formalnosti ne riješe. Čekali su dvije godine da potegnu ovo pitanje. Vrlo lukavo i podlo od Miroslava da bi i dalje odugovlačio slučaj ili obeshrabrio rođenog sina.

Miroslave, dobio si danas bodove na podlost, ali si izgubio na moralu! Trebaju se sramiti on i njegov uski krug, ali izgleda ne znaju značenje te riječi.

Ako si muško, Miroslave, kaži jesam ili nisam otac. Prestani se kukavički kriti iza zastarjelog DNK zakona, koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu djecu Srbije, a i za srpski narod”, poručila je glazbeniku nakon jednog ročišta 2017. godine., prenosi index.hr