Lana Jurčević objavila fotku staru 6 godina s našim zgodnim plesačicama, jednu od njih nismo prepoznali na prvu!

Lana Jurčević objavila fotku staru 6 godina s našim zgodnim plesačicama, jednu od njih nismo prepoznali na prvu!

Lana Jurčević na Instagram profilu prisjetila se kako su izgledale pripreme za CMC festival 2016. i njezinu pjesmu “Vrti mi se” te pokazala koje su joj plesačice iz emisije Ples sa zvijezdama pomogle.

Pjevačica Lana Jurčević na svom Instagram profilu prisjetila se priprema za CMC festival 2016., te pjesme “Vrti mi se” koja je to ljeto bila hit, a na fotografiji smo uočili naše poznate plesačice koje smo do nedjelje gledali u emisiji Ples sa zvijezdama, a moramo priznati da jednu od njih nismo prepoznali na prvu. 

Naime, plesačica Helena Janjušević tada je izgledala puno drugačije.

U showu smo je gledali kao partnericu tiktokera Sandija Pege s dugom narančastom kosom, a ovdje na slici pozira u crvenom badiću kao plavuša s kratkom kosom. Helena je poznata po smišljanju koreografija za brojne hrvatske, ali i regionalne zvijezde, a zadnje po čemu je pamte je novi album Milice Pavlović za čije je pjesme plesačica sama osmislila svaku koreografiju.

Uočili smo i ovogodišnju pobjednicu PSZ-a, Valentinu Walme čiji je partner bio Pedro Soltz. I na ovoj fotografiji primjećujemo njezinu bezprijekornu figuru. Tina  je također poznata po svom plesnom nastupu na koncertu regionalne pjevačice Nataše Bekvalac, ali i po vezi s glumcem Markom Petrićem.

“Trebamo jedan comeback”, napisala je Lana ospod ove fotke. 

“Kakve krasotice”, “Opica”, “Sexy”, “Dobre ribe” “Prekrasan tim”, samo su neki od pozitivnih komentara koji su se nizali za ove zgodne djevojke., piše dnevnik.hr