Lucija Lugomer pokazala figuru u badiću i poručila: Uživajte bez opterećenosti i slobodnog duha

Lucija Lugomer pokazala figuru u badiću i poručila: Uživajte bez opterećenosti i slobodnog duha

Ispod fotografije koju je objavila na Instagram profilu, Luciji su se odmah javili brojni pratitelji. Za našu plus-size manekenku imali su samo riječi hvale

Plus size manekenka i bivša natjecateljica ‘Plesa sa zvijezdama’, Lucija Lugomer (29) još je jednom pokazala da je puna sampouzdabja. Pozirala je u bazenu u jednodijelnom kupaćem kostimu, koji je istaknuo sve njezine obline i preplanuli ten.

FOTO: LUCIJA LUGOMER/ INSTAGRAM

– Nadam se da uživate negdje u plavetnilu punim plućima, bez opterećenosti i slobodnog duha. Jer mi to svi zaslužujemo! – napisala je Lugomer uz fotografiju.

Lugomer je jednom prilikom otkrila kako se nerijetko sretne s komentarima koji ismijavaju njezinu tjelesnu težinu te savjetima kako bi se kao pretila osoba trebala odijevati.

FOTO: LUCIJA LUGOMER/INSTAGRAM

– Ona s ovakvom građom ne bi smjela da se ovako oblači. Sramota! Da sam imala kunu za svaku ovakvu rečenicu na moj račun pa danas bi imala milijarde. Ili ona ‘gle kako ima lijepu facu, a tijelo katastrofa. Sreća moja pa je glava na mjestu, samopouzdanje točno gdje treba, a pare… pare su tu da se troše – zaključila je Lugomer., pišu 24sata

FOTO: LUCIJA LUGOMER/INSTAGRAM